KIERUNEK KUCHARZ i TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH.
Ten pierwszy to 3 semestry nauki, po których będziecie znać podstawy zasad żywienia, technologii gastronomicznej, przepisów i wymogów sanitarnych. Tu nauczymy Was jak przygotowywać potrawy i napoje, jak je przechowywać i podawać.
Po 3 semestrach otrzymacie od nas ZAŚWIADCZENIE O POSIADANIU KWALIFIKACJI ZAWODOWYCH. Możecie już śmiało iść w świat kulinarnych wyzwań.
Jeśli jednak zdecydujecie się kontynuować naukę na kierunku TECHNIKA ŻYWIENIA, to po jego ukończeniu macie już dwie kwalifikacje i szansę na naprawdę fajną pracę.
Jeśli więc w dzieciństwie uwielbialiście przesiadywać z Waszymi babciami w kuchni. jeśli z wypiekami na twarzy oglądacie programy kulinarne w TV, bacznie śledzicie blogi z przepisami, lubicie eksperymenty w kuchni i niczego się nie boicie- to ten kierunek jest dla Was, a zostanie zawodowym KUCHARZEM to zdecydowanie spełnienie Waszych marzeń.
Tym bardziej nie ma na co czekać!
Nasz sekretariat czeka na Was, nasza szkoła też. Nauczymy Was wszystkiego.
Zapisy i rekrutacja trwa cały rok, ale jesienny semestr już tuż tuż.
O tym czego się nauczycie poczytajcie TU.
Jakie musicie spełniać wymogi i z jakimi papierami do nas przyjść, znajdziecie TU.
No dalej- sięgnijcie po swe marzenia!
Komentarze
Prześlij komentarz