Mania gotowania.
Coraz modniejsze stały się warsztaty kulinarne, food festiwale, knajpki slow food'owe. Moda to fajna i smakowita. Gotują mali i duzi. Przecież nigdy nie jest za późno by zacząć coś nowego.
Modne są zdrowe produkty, celebrowanie gotowania i celebrowanie jedzenia.
Na naszych talerzach coraz częściej pojawiają się owoce morza, coraz rzadziej schabowy. I dobrze, bo kuchnia powinna być zróżnicowana.
Jeśli gotowanie jest też Twoją pasją a swoją przyszłość widzisz w kucharskim fartuchu, w hotelu lub restauracji, lub jeśli zaczynasz dopiero swoją przygodę z gotowaniem niesiony nową falą, to mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Ruszyliśmy z dofinansowanymi kierunkami gastronomicznymi.KUCHARZ CUKIERNIK TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Długość nauki zależy od Ciebie! U
nas możesz się uczyć pół roku (lub krócej), rok lub dwa lata w
zależności od stopnia kwalifikacji, który chcesz uzyskać - o szczegóły
dopytaj w sekretariacie.
Daj się uwieść mani na pichcenie.
Najlepsze imprezy są przecież, zawsze w kuchni.
Liczba miejsc na wybranych kierunkach jest ograniczona, dlatego namawiamy do wstępnej rezerwacji miejsc.
Wystarczy wypełnić formularza kontaktowego lub wysłanie maila na adres: gloker.krakow@gmail.com.
W razie pytań zadzwoń do nas, chętnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości 509 986 445.
Wystarczy wypełnić formularza kontaktowego lub wysłanie maila na adres: gloker.krakow@gmail.com.
W razie pytań zadzwoń do nas, chętnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości 509 986 445.
Komentarze
Prześlij komentarz