Lubimy
gotować.
Nieustająca
moda na gotowanie to już fakt. Coraz częściej zamiast wypad na
miasto wybieramy wspólne gotowanie w domu, lub kulinarne warsztaty.
Przygotowanie kolacji dla rodziny czy znajomych to już nie jest dla
nas „ droga przez mękę”. Niektórzy z nas polubili nawet
pieczenie, mimo że zawsze uważali to za „wyższą szkołę
jazdy”.
Umiemy
gotować.
Coraz
więcej jest konkursów kulinarnych dla amatorów i wszystkie cieszą
się ogromną popularnością. Nawet dzieciaki gotują i to jak widać
w kolejnych edycjach Master Chef'a Juniora- gotują rewelacyjnie.
I
na koniec – lubimy jeść. Wszyscy lubią jeść. Musimy jeść i
zawsze będziemy. Wychodzimy jeść na miasto i mamy coraz większe
wymagania. Zapiekana z Kazimierza owszem, ale dobry stek lub owoce
morza coraz częściej wygrywają, jeśli tylko nasze finanse na to
pozwolą.
Nasza
szkoła śledzi trendy, dlatego w Glokerze nie zabrakło kierunków
gastronomicznych.
Polecamy
przynajmniej kilka, ale dziś przypominamy o KUCHARZU i CUKIERNIKU.
Oba te kierunki dają Wam, po zdaniu egzaminu zawodowego, kwalifikacje. Oba są przez nas dofinansowane. Wy płacicie tylko 50
zł za miesiąc nauki.
Gloker myśli o swoich studentach, dlatego dofinansowujemy Waszą naukę i organizujemy Wam dużo praktyk. Na blogu udzielamy
wskazówek z zakresu doradztwa zawodowego ( jakie zawody, gdzie i po
co studiować, jakie zarobki itp.).
Zapraszamy
na naszą stronę www, gdzie znajdziecie pełne programy nauczania,
info o trybach nauki i zasadach rekrutacji.
Czekamy
na Was, tych którzy nie boją się swoich marzeń i właśnie
postanowili zostać nowymi Master Chef'ami.
Komentarze
Prześlij komentarz