Tym
razem kilka słów o naszych kulinarnych kierunkach zawodowych.
Kurs
gotowania czyli kierunek KUCHARZ.
Pierwsza
dobra wiadomość: damy Wam zawód w zaledwie 3 semestry.
Druga:
teraz za miesiąc nauki płacicie tylko 93,50 zł.
Nauka
odbywa się, jak to u nas, w trybie dziennym, zawodowym lub zaocznym.
Mamy
682 godziny by nauczyć Was podstaw żywienia, towaroznawstwa,
technik przechowywania żywności. Do tego zajęcia dodatkowe,
obowiązkowe na wszystkich kierunkach zawodowych: branżowy język
obcy, podstawy działalności gospodarczej, BHP.
Ale
najważniejsze dla nas jest jednak to, by nauczyć WAS gotować i na
tym się skupimy.
Wasz
zawód będzie nie tylko modny, boom na kulinaria nadal trwa i nie
zapowiada się by kiedyś miał odejść, Wasz zawód będzie również
potrzebny i co za tym idzie, dobrze płatny. Jako kucharze z
kwalifikacjami możecie ubiegać się o pracę w hotelach,
restauracjach, kurortach i firmach cateringowych.
Jeżeli
marzycie o zdobywaniu jeszcze większych szczytów, na przykład gór
lodowych i najlepiej by były z lukru to zapraszamy na kierunek
CUKIERNIK.
Zasady
te same: niskie czesne, tylko 93,50 zł/ miesięcznie, trzy semestry,
trzy toki nauki.
Tylko
w programie nauczania istotna zmiana, bo tu będzie bardzo słodko.
O
pełne programy i inne szczegóły pytajcie w naszym sekretariacie.
Ważne! Ruszamy z nauką już 24 września, ale jeszcze zdążycie.
Jak
aplikować, jakie dokumenty będą Wam potrzebne znajdziecie TUTAJ.
Smacznej
nauki! Czekamy.
Komentarze
Prześlij komentarz